Ιανουαριος 2020 – Ανασκόπηση Επικαιρότητας

Το πρώτο podcast των SimplerMinds. Ας το παραδεχτούμε, ο Κώστας κι εγώ (Άρης) δοκιμάζουμε για πρώτη φορά τον υπέροχο κόσμο του Podcast και ότι αυτό συνεπάγεται (χρήμα, δημοσιότητα, γυναίκες, αστειεύομαι, έκθεση κλπ.). Βέβαια οι συζητήσεις (“ρε μα@ακα ας κάνουμε ένα podcast”) είχαν ξεκινήσει από καιρό πριν. Πολύ καιρό. Τι μας εμπόδιζε; Δεν έτυχε η χρονική περίοδος που το συζητούσαμε να συμπίπτει με έναρξη νέου έτους! Να λοιπόν, η αυγή του 2020 μας βρήκε με κοινό New year’s resolution: Να κάνουμε αυτό το γα@@#μενο το podcast! Το κάναμε!

Ξεκινήσαμε με κάτι απλό: Μια ανασκόπηση της επικαιρότητας κάθε μήνα, έτσι για να μπορέσουμε να βρούμε και να συγχρονίσουμε τα βήματα μας. Αυτή η θεματολογία βέβαια δεν είναι κάτι που θα μας δεσμεύει, μπορεί να εμπλουτισθεί μελλοντικά με νέα ενδιαφέροντα για μας και για σας πράγματα.

Ακούστε λοιπόν με προθυμία το πρώτο μας πόνημα και παρακαλούμε θερμά μη μας κάνετε ακραίο bullying. Είναι το μόνο που δεν χρειαζόμαστε σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει.

Τα θέματα που αναφέρθηκαν στο επεισόδιο:


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Connect with our podcast

Also available on