Τι συμβαίνει τελικά με τις Μπάντες | Βαγγέλης Καρζής | SMtalks

Το SimplerMinds, από τα καλύτερα ελληνικά podcast, εγκαινιάζει σήμερα μια νέα ενότητα. Την ενότητα των συζητήσεων με αναγνωρισμένους ανθρώπους στον κλάδο τους που έχουν να διηγηθούν όχι μόνο για την ενασχόληση τους αλλά και για το παρασκήνιο, τις διαδικασίες και τις μεθόδους που οι ίδιοι χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν για να καταφέρουν να ξεχωρίσουν.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/j_d–_nX7iI” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς μας έχουμε καλεσμένο τον Βαγγέλη Καρζή. Ο Βαγγέλης ασχολείται με την μουσική και συγκεκριμένα με την κιθάρα από την ηλικία των 16 ετών. Το 2009 δημιούργησε το δικό του συγκρότημα, τους Full House Brew Crew ενώ από το 2012 έως το 2019 ήταν μέλος του μεγαλύτερου metal συγκροτήματος της Ελλάδας, τους Rotting Christ παίζοντας μπάσο. Από το 2019 έως και σήμερα είναι ο lead guitarist της Φινλανδικής μπάντας, Wolfheart. Στην συζήτηση μας εστιάσαμε περισσότερο στις απαιτήσεις, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που έρχεται αντιμέτωπη μία μπάντα όμως δεν λείπουν και πολλές ενδιαφέρουσες προσωπικές ιστορίες και εμπειρίες του καλεσμένου μας.

Βρείτε τον Βαγγέλη Καρζή στα:

instagram ->https://www.instagram.com/vageliss.k/

youtube -> https://www.instagram.com/vageliss.k/

Και την μπάντα του:

instagram ->https://www.instagram.com/fullhousebc/

_

Το SimplerMinds είναι ένα ελληνικό podcast με συζητήσεις εμβρυακού επιπέδου που όμως εκμαιεύουν μεγάλες αλήθειες…
simplerminds.gr
_
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ στα Social Media:
Facebook
Instagram
_
ΔΕΙΤΕ μας στο youtube:
SimplerMinds Youtube Channel
_
ΑΚΟΥΣΕ το Podcast εδω:
Spotify
Apple Podcasts
Google Podcasts
Anchor
Pocket Casts
Radio Public
Stitcher

 

Contact: thesimplerminds@gmail.com

🎙️#SimplerMinds #Podcast #GreekPodcasts🎧

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Connect with our podcast

Also available on